Close

Vol hoofd Opruimen

Vol hoofd opruimen is mogelijk vanaf 8 jaar

Ik krijg veel (hooggevoelige) mensen in mijn praktijk, die aangeven dat ze een vol hoofd hebben en dat hun hoofd op springen staat. Dit komt bijvoorbeeld door te veel prikkels thuis, op school of op je werk. Je krijgt dan minder tot geen informatie meer binnen. Na een (school/werk)dag ben je helemaal uitgeteld. Helaas is er dan nog geen ontspanning, want dan heb je thuis nog het nodige te doen. Zo ga je maar door, totdat je aan het einde van de avond opgebrand op de bank zit en ook nog eens slecht slaapt van dat drukke volle hoofd.

Hoe fijn is het dan, als je meer orde en structuur in je hoofd hebt, zodat je meer informatie opneemt en je zelf je hoofd op je eigen manier weet te ordenen? Nou…., dat leer ik je in 1 sessie!

Wat levert een opgeruimd en rustig hoofd je op:

Je gaat na de coaching met een opgeruimd en rustig hoofd naar huis! Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf en maak vandaag nog een afspraak. Na de coaching mag je de techniek iedere dag voor jezelf gebruiken om je hoofd telkens weer te ordenen en op te ruimen.

Let op: Dit is om informatie een plekje geven en niet voor het oplossen van trauma’s of andere zware psychische problematiek.