Close

Bokscoaching

bokscoaching is mogelijk vanaf 13 jaar


Weerbaar zijn is tegenwoordig van groot belang. Je kan dan aan fysieke weerbaarheid denken maar ook aan mentale weerbaarheid. Bokscoaching gaat op beide aspecten in. Bokscoaching geeft je meer weerbaarheid in hoofd en lijf zodat je zelfvertrouwen zal groeien. Fysiek krijg je veel technieken te leren en mentaal krijg je coaching die je dagelijks in kan zetten. Het is geen kant en klaar pakket, dus het zal puur op jou hulpvraag en wens worden afgesteld. 

Met een persoonlijke training leer je verschillende stoot- en traptechnieken en combinaties die we toepassen op een bokszak, kussens, handschoenen of pads. Je krijgt eerst de basistechnieken aangeleerd waarmee we van daaruit steeds meer combinaties doen en je lekker los kan gaan. Daarnaast kunnen er diverse zelfverdedigingstechnieken aangeleerd worden waarbij ook wapens gebruikt kunnen worden. Tijdens de training krijg je alle aandacht zodat je het snel eigen kan maken. 

Je hoeft geen achtergrond in de vechtsport te hebben voor Bokscoaching en Weerbaarheid. We starten op jouw niveau en bouwen het langzaam op zodat iedereen in kan stromen! Waar wacht je nog op!

Wat levert het je op:

Je krijgt een persoonlijke training op maat,

Je zelfvertrouwen zal groeien,

Je mentale en fysieke weerbaarheid zal groeien, 

Je kracht en conditie verbetert,

Je stress gaat je lijf uit.