Close

Ademen als Medicijn

Ademen als medicijn is mogelijk vanaf 8 jaar

Ademhalen doen we automatisch. Dit is maar goed ook, anders zouden we er de hele dag op moeten letten. Hoe je ademhaling is, zegt iets over je gezondheid. Veel zuchten, diep ademen, hoog ademen, laag ademen, gestokte ademhaling. Dit alles zegt iets over hoe je in je vel zit. Het is een zeer belangrijke pijler om in de gaten te houden.

Je ademhaling heeft ook alles te maken met je gedachten en je hart. Stel je voor dat er ergens enorm van schrikt! Dan vliegt je ademhaling omhoog en je hart zit in je keel! Als je ergens bang voor bent, al denk je er alleen maar aan, zal je ademhaling en je hartslag ook veranderen. Dit alles is een systeem om in de gaten te houden.

Je ademhaling kan ingezet worden als een gezond medicijn. En het mooie is dat het gratis te verkrijgen is!

Met een gezonde ademhaling vind je de juiste richting!

In mijn praktijk train ik jouw om veerkrachtig en vitaal te worden door op de juiste manier te ademen. Daarnaast krijg je tips en training om je gedachtes meer zelf te sturen. Ik gebruik hiervoor professioneel apparatuur zodat het direct inzichtelijk wordt hoe het met je is gesteld.

Wanneer ademtherapie:

Bij overprikkeling, stress en burn-out,

Bij (over)vermoeidheid,

Bij een ongevaarlijke hartritmestoornis,

Bij onrust in je lijf,

Bij onverklaarbare lichamelijke klachten.

Wat levert het je op?

Meer veerkracht,

Meer vitaliteit,

Meer energie,

Meer rust in je lijf en je brein,

Minder stress en angst.

Traject

Het traject neemt 5 bijeenkomsten van 45 min. in beslag. Iedere keer krijg je tips, handvatten en nieuwe oefeningen om mee aan de slag te gaan. Via een app op je telefoon kan je de juiste ademhaling oefenen. Zo bouw je het rustig op en krijg je steeds meer lucht in je leven!